TEKNOLOJI

incele

YAZILIM

İncele

BILIŞIM & HOSTING

İncele

WEBMASTER

İncele

Yarasa.NET'e Hoşgeldin

Bize kaydolarak Teknolojiyi yakından takip edebilir Oyuncu topluluğumuza katılabilir forumumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Hemen Kayıt Ol!

GTA5 İndir Grand Thef Auto 5 indir full

ADMİN
Moderatör
Ödüller
6
1724864310354.png
Grand Theft Auto (GTA) serisi, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, açık dünya tabanlı bir aksiyon-macera oyun serisidir. GTA serisi, oyunculara büyük şehirlerde serbestçe dolaşma, görevler yapma, araç kullanma ve çeşitli suç eylemlerine katılma imkanı sunar. Oyun, gerçek dünya şehirlerinden esinlenilmiş hayali şehirlerde geçer ve suç dünyasına odaklanır. GTA serisi, hikaye anlatımı, özgürlük ve detaylı açık dünyası ile oyun endüstrisinde devrim yaratmıştır.

Grand Theft Auto V (GTA V) Sistem Gereksinimleri

Yarasa.net üyelerine özel olarak, serinin en popüler oyunlarından biri olan Grand Theft Auto V'in sistem gereksinimlerini aşağıda bulabilirsiniz:

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (64 Bit)
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (64 Bit)
İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

GTA V, hem hikaye modu hem de GTA Online ile oyunculara uzun süreli bir eğlence sunmaktadır. Oyunun sunduğu geniş mod seçenekleri ve çevrimiçi içerikleri, onu hala popüler bir oyun olarak tutmaktadır. Yarasa.net üyelerine, GTA dünyasına adım atmadan önce bu sistem gereksinimlerini kontrol etmelerini ve sistemlerini buna göre optimize etmelerini öneririm.

İNDİRME linki aşağıda

Konuyu görüntüleyenler

Çevrim içi kullanıcılar 8 Üye
Konular 210 Konu
Mesajlar 262 Mesaj
Kullanıcılar 125 Üye
Geri